Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Vallag contra Joventut Handbol B a la primera jornada de la Tercera Catalana

A la primera jornada del grup A de la Tercera Catalana d’handbol hi haurà el derbi llagostenc entre l’Handbol Club Vallag i el Joventut Handbol la Llagosta B. La Federació Catalana d’Handbol va fer el sorteig del calendari a principis d’aquesta setmana.

La loteria del sorteig va situar el primer derbi llagostenc en la primera jornada, el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, amb el Vallag com a local; mentre que la tornada serà a la jornada 14, del cap de setmana 23 i 24 de gener, amb el Joventut Handbol B com a local.

Els dos conjunts llagostencs són de recent creació. El Vallag, que dirigeix Pedro Iglesias, compta amb jugadors joves de l’entitat que debuten en etapa amateur i amb altres que ja havien jugat anteriorment al club llagostenc. Pel que fa el filial del Joventut Handbol ha estat format per Eulàlio Cabrera amb jugadors del club i altres que provenen majoritàriament de l’Handbol Parets.

El grup A de la Tercera Catalana està format per 13 equips. La resta de conjunts són l’Handbol Parets B, el Súria B, el Llavaneres, el Tortosa B, el Gavà C, el Tarragona, el Sant Cugat C, el Poblenou C, l’Ascó, la Salle Montcada i el Sant Joan Despí C.

Publicitat

Publicitat

Més notícies