Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

L’Oficina de Català ha obert el període de matriculacions per al curs 2015-2016

L’Oficina de Català de la Llagosta ha iniciat el període de matriculacions als diferents cursos presencials i a distància per a adults. Les persones interessades han de passar per la seu de l’Oficina, situada a la planta baixa de l’edifici administratiu municipal, al passeig del Pintor Sert.

Enguany, com a novetat, l’Oficina de Català ofereix un taller d’ortografia, adreçat a persones que volen reforçar els recursos que tenen per solucionar l’ortografia dels seus textos. La responsable de l’Oficina de Català, Rosa Maria Llunell, ha indicat que aquest taller està pensat per “aquelles persones que no es volen treure un títol en concret, sinó que el que volen és reforçar aquells coneixement que ja tenen”.

A més d’aquest taller, s’impartiran els cursos oficials dels nivells Bàsic 1, per a persones que no parlen ni entenen el català; Bàsic 3, per a persones que parlen una mica català i l’entenen força; Elemental 3, adreçat a persones que volen parlar amb més fluïdesa i correcció: el de Suficiència 2, que és per a persones que volen assolir un bon domini de la llengua general; o el Nivell superior a distància, que el poden fer persones que volen un curs de perfeccionament, l’antic nivell D de català.

Les inscripcions als cursos de català es poden realitzar fins el 29 de setembre. L’horari de l’Oficina de Català és de dilluns a divendres al matí, de deu a una, i de dilluns a dijous a la tarda, de quatre a set. Els cursos començaran a partir del 30 de setembre.

Per conèixer quin és el nivell inicial de cada alumne i saber quin és el curs més adient, els responsables de l’Oficina de Català realitzen una prova de col·locació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies