Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

El sènior femení del JH la Llagosta debutarà a la pista del Sant Quirze B a la Primera Catalana

El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta disputarà per tercera temporada la Primera Catalana i està enquadrat al grup C. L’equip debutarà el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre en la pista de l’Handbol Sant Quirze B. El primer partit que jugarà com a local serà en la segona jornada contra el Palautordera Salicrí el cap de setmana del 10 i 11 d’octubre. L’objectiu de l’equip és continuar el projecte de formació de l’estructura femenina i millorar esportivament.

La resta d’equips del grup C són el Cooperativa Sant Boi, el Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat, el Cardedeu B, el Vic, el Martorell, el Terrassa, el Pau Casals, el Llavaneres i les Franqueses.

Publicitat

Publicitat

Més notícies