Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament reforça la seguretat a l’entrada i la sortida de l’escola Joan Maragall

agents cíviquesL’Ajuntament de la Llagosta ha incrementat la seguretat a l’hora d’entrada i sortida de l’alumnat de l’escola Joan Maragall amb la presència de les dues agents cíviques municipals, que controlen el pas de vehicles pel passeig del Pintor Sert i s’encarreguen de minimitzar el risc d’accidents. “Aquesta mesura era prioritària i s’hi ha treballat des del primer dia per solucionar-ho”, segons ha assenyalat la regidora d’Educació, Mireia Egea.

La participació de les agents cíviques ha estat un projecte que s’ha treballat conjuntament des de les regidories d’Educació i Recursos Humans. La regidora de Recursos Humans, Concepción Jiménez, ha explicat que “s’han hagut de reajustar els horaris de les agents cíviques, a les quals volem agrair la seva predisposició a col·laborar per reforçar la seguretat a la porta d’aquest col·legi”. Per la seva part, la regidora d’Educació, Mireia Egea, ha afegit: “Calia solucionar la diferència de tractament que rebia l’alumnat del Joan Maragall a les hores d’entrar i sortir de l’escola. És una mesura que crèiem urgent de solucionar. De moment, aquesta és la fórmula que hem trobat que s’equipara al tractament igualitari que volem que rebi tothom a la Llagosta”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies