Divendres, 29 març 2024
19.4 C
La Llagosta

Els socialistes de la Llagosta estaran presents diumenge en la Festa de la Rosa del PSC a Gavà

El Partit dels Socialistes de la Llagosta participarà diumenge en la Festa de la Rosa que el PSC organitzarà a Gavà en el marc de la campanya electoral dels comicis catalans i que comptarà amb la presència de Pedro Sánchez i Miquel Iceta.

El PSC de la Llagosta posarà un autocar gratuït i farà un esmorzar solidari per recaptar diners per a les AMPA de la nostra localitat. El preu del tiquet solidari és d’un euro. Les persones interessades s’han d’inscriure a la Casa del Pueblo, situada al número 12 del carrer de Sant Pau, o trucant al número de telèfon 657 05 69 95. La sortida cap a Gavà tindrà lloc el diumenge a les 8.45 hores des de la plaça d’Antoni Baqué. Està prevista l’assistència de més de 200 veïns de la Llagosta.

Durant aquesta campanya electoral, el PSC de la Llagosta muntarà diverses carpes informatives a la nostra localitat per explicar el seu projecte per a Catalunya, amb l’eslògan Una Catalunya millor en una Espanya diferent, i el seu programa electoral de forma directa a la ciutadania.

Publicitat

Publicitat

Més notícies