Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

El Club Patí la Llagosta satisfet amb el primer festival de patinatge artístic

El Club Patí la Llagosta va celebrar amb èxit la primera edició del festival de Patinatge Artístic per Festa Major. L’exhibició va tenir lloc el diumenge al migdia a la carpa de l’institut Marina.

El festival va comptar amb una trentena de patinadors de l’entitat que van fer exhibicions individuals i en grup. Unes 200 persones van apropar-se fins a la pista de l’Institut Marina per veure els avenços dels patinadors de l’entitat.

Els organitzadors de l’entitat van acabar satisfets per l’exhibició de Festa Major i per la seva acollida, per això ja pensen poder celebrar una segona edició el 2016. Això sí, per a la segona edició el festival es podria celebrar durant la nit.

Publicitat

Publicitat

Més notícies