Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El CE la Llagosta s’estrena a Quarta Catalana al camp de l’Atlètic Lliçà d’Amunt

El Club Esportiu la Llagosta d’Humberto Velasco s’estrenarà en Quarta Catalana aquest diumenge al camp de l’Atlètic Lliçà d’Amunt. La Federació Catalana de Futbol va publicar fa uns dies el nou calendari i l’equip llagostenc està al grup 8, com la temporada passada.

La Llagosta disputarà una lliga de 15 equips per tant tindrà durant la temporada dues jornades de descans que seran la 10a, el 21 i 22 de novembre, i la 25a , el 9 i 10 d’abril. Al grup, que està format per equips del Vallès Oriental i del Vallès Occidental, hi ha l’Atlètic Lliçà d’Amunt, Llano Sabadell B, Can Mas Ripollet, Sant Fost, Cerdanyola del Vallès B, Montornés Norte, Sabadellenca B, Lliçà d’Amunt B, Atlètic Polinyà, Canovelles B, Santa Maria Montcada, Lourdes, Sentmenat i Escola Base Sentmenat. Precisament el darrer partit de pretemporada dels llagostencs va ser contra l’Escola Base Sentmenat, durant la Festa Major del nostre municipi, i va acabar amb una golejada local per 5 a 0.

El renovat equip del Club Esportiu la Llagosta té una plantilla de 20 jugadors i de la passada temporada tan sols continua Mingo, la resta són incorporacions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies