Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Resultats desiguals al FS Unión Llagostense contra el Pare Damián

Celebració del segon equip del FS Unión Llagostense.
Celebració del segon equip del FS Unión Llagostense.

El FS  Unión Llagostense va tenir resultats desiguals respecte als seus dos sèniors masculins el dissabte. Tots dos conjunts van jugar durant la Festa Major al Poliesportiu Antonio García Robledo contra els dos sèniors masculins del Pare Damián. El primer equip va perdre, mentre que el filial va guanyar.

El sènior masculí del FS Unión Llagostense va caure per 2 a 3 contra el Pare Damián. Els golejadors de l’equip llagostenc van ser David Soria i José Muñoz. Al descans van arribar 2 a 2 però a la represa un gol de rebot dels visitants va sentenciar. El primer equip es va queixar de l’estat de la pista del Poliesportiu Antonio García Robledo perquè “aquesta estava enganxosa”, assegura el president del club, Javier Castañeda.

Pel que fa el filial llagostenc va guanyar el Pare Damian B per 4 a 3 en un partit que també va ser força ajustat però que en aquesta ocasió es va decantar a favor dels llagostencs. Mentre que el juvenil va guanyar el Grups Arrahona B de Sabadell.

Publicitat

Publicitat

Més notícies