Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

ASPAYFACOS protagonitza el pregó d’inici de la Festa Major 2015

IMG_9610Els membres d’ASPAYFACOS, l’associació de familiars de persones amb discapacitat de la Llagosta, van ser ahir divendres els encarregats de donar el tret de sortida oficial a la Festa Major amb el pregó. Representants d’aquest col·lectiu van pujar al balcó de l’Ajuntament i van animar a tothom a gaudir de la Festa Major.

Abans, l’alcalde, Óscar Sierra, havia donat les gràcies a totes les persones que fan possible la Festa Major. Sierra va lliurar en nom de l’Ajuntament una placa a la Murga pel seu trentè aniversari. Un dels membres d’aquest grup, David Castells, va ser l’encarregat de recollir l’obsequi.

Posteriorment, els protagonistes van ser els membres d’ASPAYFACOS. A la façana de l’edifici consistorial es va projectar un vídeo sobre aquesta entitat i després van començar els parlaments, que van acabar amb una enlairada de globus.

Després del pregó, els representants d’ASPAYFACOS es van fer una fotografia de família al saló de plens amb l’alcalde i altres membres de l’equip de govern. El president d’ASPAYFACOS, José Lobato, va dir que els havia fet “molta il·lusió realitzar el pregó”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies