Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias inicia la lliga contra el Polinyà el dissabte

El Club Deportivo Viejas Glorias iniciarà la Divisió d’Honor de veterans aquest dissabte com a local contra el Polinyà. L’equip, que defensa el títol de lliga guanyat la temporada passada, arriba a la primera jornada sense haver pogut disputar cap amistós. Per tant, el partit de lliga serà el debut oficial de la nova temporada que tindrà lloc al camp Municipal Joan Gelabert a les 17 h.

El Viejas Glorias va començar la pretemporada el passat 3 de setembre amb pocs canvis a la plantilla. L’equip, que dirigeix per segona temporada consecutiva Julio Giménez, manté el gruix important de jugadors de la temporada passada, tot i que han estat baixa els jugadors Óscar Pacheco i Samuel. Per suplir la marxa dels dos jugadors llagostencs, l’equip ha incorporat els llagostencs Lauren i Rubén.

Publicitat

Publicitat

Més notícies