Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

La Biblioteca de la Llagosta posa en marxa les activitats del curs

Biblioteca activitats divendres webLa Biblioteca de la Llagosta ja té enllestida la programació d’activitats d’aquest primer trimestre del curs. Les diferents propostes aniran posant-se en marxa de forma progressiva. Tallers, xerrades i una representació teatral formen part d’aquesta programació.

Aquest mes de setembre ja es poden fer les inscripcions als tallers que començaran en breu. El de Teatre serà el primer en iniciar-se, serà el 15 de setembre. Les classes es faran els dimarts, de 18.30 a 20 h. Els dijous, de 18 a20 h, a partir del 24 de setembre, tindrà lloc el Taller de converses en català. L’altre taller que organitzarà la Biblioteca serà el de Restauració, decoració i transformació d’objectes. En aquest cas, les sessions es faran els dimecres, de 18.30  a 20.30 h. Aquest taller començarà el 7 d’octubre. Per prendre part en aquests tallers cal inscriure’s abans a la mateixa Biblioteca.

Una altra de les propostes que començaran aquest mes de setembre serà el cicle de xerrades. Per aquest mes, els responsables de la Biblioteca han programat una sobre l’arquitectura de la llar, per al 16 de setembre; una altra sobre consum, el dia 23; i una darrera sobre nutrició, que es farà el 30 de setembre. Totes les conferències començaran a les 16 h.
Ja a l’octubre es posaran en marxa el Club de lectura, el Videfòrum i les Hores del Conte. Com activitats extraordinàries es tornarà a programar la celebració de Tots Sants, amb els Relats de por, un taller infantil de teatre d’ombres i una representació del grup del Taller de teatre, que presentaran el 20 d’octubre al Centre Cultural sota el títol de Negre nit i altres històries.

Publicitat

Publicitat

Més notícies