Divendres, 29 març 2024
17.2 C
La Llagosta

Afectacions de la mobilitat durant la Festa Major de la Llagosta

Tant durant els dies de Festa Major com els dies anteriors i posteriors, es veuran afectats tant l’aparcament com el trànsit de vehicles en algunes zones del nostre municipi.


IMG_9443– Pl. de l’Alcalde Sisó Pons

Des de dilluns, 7 de setembre, no es pot aparcar a la part central de l’aparcament.

Dimecres, 9 de setembre, a partir de les 9 h, ja no es podrà estacionar al carrer de Cabanyes, situat entre el passeig de Joan Miró i el carrer de Vic.

Dijous, 10 de setembre,  a partir de les 9 h, estarà prohibit aparcar  a tot l’aparcament de la plaça axí com als trams dels carrers de Mollet i de la Serra de Marina que hi ha al costat de la mateixa.


carrer estació– C. de l’Estació

Dimecres 9 de setembre, se celebrarà el Mercat setmanal. Cal haver retirat els cotxes aparcats als carrers habituals on s’instal·len els paradistes.

A la tarda, ja quedarà tallat al trànsit de vehicles el tram comprés entre l’avinguda del Primer de Maig i el carrer del Montseny per possibilitar el muntatge de la Fira.


carrer vic– C. de Vic

Divendres 11 de setembre
Cal haver retirat els cotxes estacionats al carrer de Vic, entre els carrers de Barcelona i Cadaqués. Aquest tram romandrà tancat al trànsit fins diumenge 13 de setembre a les 6 h. S’habilitarà un desviament de circulació senyalitzat pels carrers de Girona, Montseny i Barcelona.


– Correfocllagostes de l'avern

Dissabte 12 de setembre. Cal que a partir de les 14 h es retirin els cotxes estacionats al carrer de Caldes, al passeig de Joan Miró fins a la plaça de la Sardana i als laterals dels costats del passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre fins a la finalització del Correfoc (23.30 h aproximadament).


aparcament festa major– Aparcament gratuït

L’Ajuntament de la Llagosta habilitarà a la zona que acollia l’Espai Jove, al costat del recinte firal, un aparcament gratuït durant els dies de Festa, concretament des del matí de divendres 11 de setembre fins diumenge 13 a les 10 h.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies