Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

L’Espai Jove es trasllada de lloc i, a partir d’ara es dirà Espai de Concerts

Aquest any, l’Espai Jove canvia d’ubicació i de nom. Les activitats que fins l’any passat es feien al costat del recinte firal es faran a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. A partir d’ara, serà l’Espai de Concerts.

– Dijous, 10 de setembre

La primera proposta arribarà el dijous 10 de setembre, a les 24 h, amb el concurs Karao Què? L’All Star Karaoke Band posarà la música en directe. Els participants que pugin a l’escenari estaran acompanyats d’una banda que tocarà la música dels seus temes preferits. Hi haurà premis per als millors intèrprets. Podeu consultar el repertori de la banda al web www.allstarkaraoke.info.

– Divendres, 11 de setembre

Aquest dia tindrem dues propostes, una discoteca jove i els concerts.

De 23 a 6 h, el carrer de Vic acollirà la disco jove organitzada per l’Associació de DJ’s la Llagosta VIP’S i la Comissió Jove Festa Major ’15. La nit comptarà amb les sessions de Dj Jam & Marc Pacheco (23 h), Marc Pacheco (24 h), Eric Velyce (1.30 h), Albert Dei ( 2.30 h), Dj Quequi & José Molina (3.30 h) i Dj Beto (5 h)

A l’escenari de l’aparcament de la plaça actuaran  The Burial Chamber, grup local de Metalcore (22.45 h), Insight After Doomsday, grup local de Metal modern + metal covers (24 h) i Fugados de Alcatraz, amb versions dels 80 i pop actual (1.15 h)

– Dissabte, 12 de setembre

El darrer dia de l’Espai de Concerts començarà amb el grup de la Llagosta Folkats (23.30 h) amb la seva música folk. Tot seguit, gaudirem del concert estrella d’aquest any amb Hotel Cochambre (00.30 h)

Publicitat

Publicitat

Més notícies