Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

L’Engreskada de Festa Major arriba a la 3a edició amb molta expectació

Saltats i Volats recollint les normes de Tocata y fuga
Saltats i Volats, recollint les normes de Tocata y fuga (Foto: Facebook l’Engreskada)

Les colles dels Saltat i dels Volats s’enfrontaran per tercer any consecutiu a l’Engreskada, una competició amistosa que es desenvolupa durant la Festa Major destinada a majors de 18 anys. Al llarg dels quatre dies de Festa, els membres de l’Engreskada han preparat  tot un seguit de proves que les dues colles hauran de superar.

saltats 2013
Els Saltats, guanyadors de l’Engreskada 2013

La prova estrella de l’Engreskada 2015 serà Tocata y fuga.  Els Saltats i  els Volats hauran d’escenificar tot un seguit de temes musicals dels anys 80. La prova es farà el diumenge de Festa Major a les 20.30 h a l’aparcament de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons, al costat del Centre Cultural.

La primera cita de les dues colles serà abans de la Festa, el dimecres 9 de setembre, a la captació de sang de l’Engreskada, que es farà al Casal d’Avis. Al llarg de tot el dia, els Saltats, els Volats i qualsevol persona podrà participar-hi donant sang.

volats 2014
Els Volats, guanaydors de l’Engreskada 2014 (Foto: Facebook Volats)

El dijous, 10 de setembre, es realitzarà la primera prova. A les 21 h, a la plaça de la Sardana, es desenvoluparà Le chasse au trésor. Divendres, tindrà lloc una altra competició, que portarà per nom Die mauer, a les 10.30 h, a l’avinguda de l’Onze de Setembre. Per a dissabte, hi ha programada la tercera prova al carrer de l’Estació. A les 17 h, començarà Els visitants. Després de la Tocata y fuga de diumenge, el dilluns 14 de setembre, es farà la darrera prova, El retorn de les panotxes maldites, a partir de les 19 h al carrer de les Escoles.

El veredicte final de l’Engreskada es donarà a conèixer el mateix dia 14 a les 22.30 h a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

Pots seguir tota l’Engreskada a:

Facebook de l’EngrekadaFacebook dels Saltats, Facebook dels Volats

Twitter de l’Engreskada, Twitter dels Volats, Twitter dels Saltats

Publicitat

Publicitat

Més notícies