Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El nou sènior masculí de l’HC Vallag s’estrenarà en el primer Torneig Mero Alonso per Festa Major

cartel mero alonsoEl sènior masculí de l’Handbol Club Vallag s’estrenarà en la primera edició del Torneig Mero Alonso per Festa Major. L’entitat ha creat per la festivitat d’enguany un torneig d’handbol que porta el nom del seu expresident, Mero Alonso, i d’aquesta manera es vol homenatjar a la passada directiva. El campionat es jugarà el divendres 11 de setembre al Poliesportiu Antonio García Robledo.

El primer equip serà el partit que ha creat més expectativa, ja que s’estrenarà per primera vegada després de la seva tornada. El sènior masculí va començar la pretemporada el 31 d’agost i jugarà el seu primer partit el divendres contra l’Handbol Claret de Barcelona a partir de les 17.30 h

A banda del partit del primer equip, el torneig contempla altres amistosos de base com el del conjunt cadet que s’enfrontarà a l’handbol Sant Fost a les 16 h i durant el matí, d’11 a 13 h, jugaran partits els equips benjamí i aleví de les Escoles d’Iniciació Esportiva (EIE) de la Llagosta.

La intenció del club és donar continuïtat en aquest nou Torneig Mero Alonso en pròximes edicions de la Festa Major de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies