Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

El Club Judo la Llagosta passa a denominar-se Club Judo Karate la Llagosta

El Club Judo la Llagosta ha canviat de nom i ha passat a denominar-se Club Judo Karate la Llagosta. L’entitat recupera aquest curs les classes de karate. Al club s’havia practicat karate durant molts anys i l’entitat comptava amb més d’una vintena de cinturons negres en aquesta especialitat. Després, es va centrar en el judo i ara recuperarà el karate.

El Club Judo Karate la Llagosta participarà en la propera Festa Major en una activitat que no surt al programa oficial. Es tracta d’una exhibició de judo i karate que tindrà lloc el 12 de setembre a partir de les 19 hores al carrer de l’Estació, al costat de l’Església Parroquial de Sant Josep.

Publicitat

Publicitat

Més notícies