Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El Casal d’Avis acollirà la captació de sang de l’Engreskada

Una de les activitats que porta a terme l’Engreskada té un marcat caràcter solidari, es tracta de la captació especial de sang que es farà demà a la nostra localitat. Els organitzadors fan, per segon any consecutiu, una crida especial als Saltats i als Volats per a que mobilitzin les seves colles i aconseguir el major nombre possible de donants.

La captació es farà al matí, de 10 a 14 h, i a la tarda, de 17 a 21 h. Per poder donar cabuda a la gran afluència de donants que es preveu, en aquesta ocasió s’ha buscat un lloc més ampli que la unitat mòbil, i la captació tindrà lloc al Casal d’Avis.

L’any passat es va fer la primera experiència d’aquest tipus amb la implicació de l’Engreskada i de les dues colles. Llavors, es van superar les 100 donacions.

Per al Banc de Sang, aquestes captacions són molt importants, ja que, a més de permetre elevar els seus nivells de reserva, serveixen per animar a moltes persones a donar sang per primera vegada. L’any passat, 31 llagostencs es van fer nous donants. A les captacions ordinàries rarament es passa dels deu donants nous.

Publicitat

Publicitat

Més notícies