Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Pili García i Eva Redondo guanyen el Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta

Pili García, de Berga, i Eva Redondo, de la Llagosta, han guanyat el 15è Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta, que organitza el Foto-Club la Llagosta. El concurs compta amb dues categories: García s’ha imposat en el tema lliure, mentre que Redondo en el de la Llagosta. Els premis es van lliurar el divendres al Centre Cultural i a l’edició es van presentar un total de 198 fotografies entre 56 autors.

En el tema lliure van haver 152 fotografies presentades. La guanyadora va ser Pili García, de Berga, amb la foto “La senyoreta”. La vencedora es va endur 250 euros. El podi d’aquesta categoria es va completar amb el segon premi per Josep Ponsa, de Sabadell, que va guanyar 160 euros; i el tercer premi per Josep Maria Fontanet, de Sabadell, que va rebre 100 euros. El quart va ser Carles Verdú, de Barcelona, i el cinquè Miquel Planells, de Banyoles.

En el tema de la Llagosta es van presentar 46 fotografies i els tres primers premis van ser per membres del Foto-Club la Llagosta. La guanyadora va ser Eva Redondo amb “Plovia”, que va rebre 120 euros, segona va ser Isabel Moyano, presidenta de l’entitat llagostenca, que va guanyar 75 euros, i tercer va ser Miquel Rufach amb 50 euros de premi. El quart va ser Carlos Frias, de Barcelona, i cinquè Agustín Padilla, de Badia del Vallès.

El veredicte per banda del jurat, que van ser tres persones reconegudes per la Federació Catalana de Fotografia, va ser públic. Els fotògrafs finalistes van rebre un diploma.

El Foto-Club la Llagosta farà una exposició de les deu fotografies finalistes i una selecció amb altres imatges presentades al Centre Cultural. La mostra es podrà visitar de l’11 al 30 de setembre en horari de 18 a 20 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies