Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Els Gegants de la Llagosta participen a la trobada de Santa Coloma de Gramenet abans de la Festa Major

La Colla IMG_7205Gegantera de la Llagosta participarà demà a la cercavila de festa major de Santa Coloma de Gramenet. La trobada començarà a les 17.30 h, però l’entitat ha convocat tothom qui vulgui acompanyar els tres gegants llagostencs a les 16 h al Centre Cultural.

Després de la plantada de l’habitual plantada dels gegants i capgrossos, cap a les 18.15 h, hi haurà una mostra de balls geganters. A les 19.30 h, el Josepet, la Blanqueta i la Torradeta sortiran en comitiva pels carrers de la ciutat, i a les 21 h hi haurà un sopar popular amb les colles convidades i l’amfitriona, la de Santa Coloma. Aquest municipi del Barcelonès serà, precisament, un dels convidats a la setena Trobada Gegantera de la Llagosta.

Amb aquesta sortida, els Gegants encaren la recta final per a la Festa Major, que enguany comptarà amb la Colla en diverses ocasions el divendres 11. D’una banda, a les 9.30 h celebraran la Despertada Popular Gegant, una cercavila que marxarà des del Centre Cultural fins a l’Ajuntament al so de les olles, les cassoles i els tambors dels veïns i veïnes que se sumin a la gresca. Tot seguit, els tres gegants es plantaran davant de la Casa de la Vila per seguir de ben a prop tots els actes de la Diada i de la Festa Major. Al vespre, a partir de les 20 h, reprendran el pas per participar a la cercavila d’inici de la Festa Major.

D’altra banda, durant la jornada de divendres, la Colla Gegantera organitzarà de nou el Ral·li Fotogràfic de Festa Major juntament amb el Foto-Club la Llagosta, que enguany arribarà a la quarta edició. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i hi ha temps per apuntar-se fins dijous que ve, o bé el mateix divendres de 9.30 a 10 h a l’Ajuntament. Els dos temes del ral·li són la Diada i la Festa Major de la Llagosta, per una banda, i els gegants i capgrossos de la Llagosta, per l’altra. Per a cada tema, hi haurà tres premis de 50 euros cadascun. Una de les fotografies guanyadores del tema Gegants i capgrossos serà la imatge del cartell de la Trobada Gegantera de l’any que ve.

Publicitat

Publicitat

Més notícies