Dimarts, 06 juny 2023
18.4 C
La Llagosta

El primer equip de la Concòrdia perd a Rubí (4-1) en un partit amistós

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia va perdre ahir a la pista del Rubí per 4 a 1 en el primer amistós de la pretemporada. Les llagostenques van oferir una bona imatge davant d’un equip que milita a la Primera Divisió Nacional, una categoria per sobre de la de la Concòrdia.

Al descans, el resultat era de 2 a 1. A la segona part, el Rubí va sentenciar el partit amb dos gols.

Aquest cap de setmana, el sènior de la Concòrdia farà una estada a Puigcerdà per continuar preparant la temporada. El 12 de setembre jugarà el partit de Festa Major contra la Penya Esplugues de Gironella. L’enfrontament tindrà lloc a partir de les sis de la tarda al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies