Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

El JH la Llagosta crea un filial masculí i jugarà a la Tercera Catalana

El Joventut Handbol la Llagosta ha creat un filial masculí per aquesta temporada 2015-2016. L’entitat llagostenca comptarà així amb dos sèniors masculins per aquest nou curs.

El nou sènior masculí B estarà a la categoria més baixa, la Tercera Catalana, tot i que des de l’entitat es va demanar a la Federació Catalana d’Handbol jugar a la Tercera Catalana Preferent. L’equip es va començar a formar des de finals de juliol quan un grup de jugadors del Club Handbol Parets van demanar formar part del Joventut Handbol. Aleshores la directiva va decidir crear el nou masculí B i d’aquesta manera reforçar l’estructura masculina. El nou equip filial masculí estarà dirigit per Eulalio Cabrera, que també prové del CH Parets.

D’aquesta manera, el club veu amb bons ulls comptar amb un primer equip a la Segona Catalana i un filial a la Tercera Catalana. L’objectiu per al filial llagostenc serà reforçar al primer equip, fer de pont entre la base i el primer equip i aquesta temporada lluitar per l’ascens a la Tercera Catalana Preferent.

Tant el primer equip com el filial van començar la pretemporada a finals d’agost. Aquest dissabte tots dos conjunts s’enfrontaran en el primer partit de pretemporada a partir de les 20.30 h al poliesportiu Antonio García Robledo. Pel que fa el sènior femení disputarà el seu primer partit de pretemporada aquest dissabte contra l’Handbol Castelldefels B a les 13.15 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies