Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

L’atur a la Llagosta augmenta en 11 persones durant el mes d’agost

L’atur a Llagosta s’ha incrementat en 11 persones durant el mes d’agost. Segons el càlcul elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el municipi ha registrat aquest mes passat un total de 1.104 persones desocupades apuntades a les Oficines de Treball i una taxa d’atur del 17, 52%, un punt per sobre de la registrada al mes de juliol.
Amb aquestes dades, l’atur trenca la dinàmica de descensos dels darrers quatre mesos. Tot i així, en comparació al mateix període de l’any anterior, l’agost d’enguany ha registrat 157 persones aturades menys.
De la mateixa manera que a la Llagosta, el Vallés Oriental també ha registrat un augment de la desocupació aquest agost. El mes ha acabat amb un total de 29.259 persones a l’atur, 392 més respecte el mes de juliol. La taxa d’atur creix, per tant, fins a situar-se al 15,79%.

Publicitat

Publicitat

Més notícies