Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El sènior del CD la Concòrdia disputarà dos amistosos abans del debut a la lliga

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia jugarà avui el primer partit de pretemporada a la pista del Rubí. El cap de setmana, les de la nostra localitat faran una estada a Puigcerdà i el 12 de setembre jugaran el partit de Festa Major contra la Penya Esplugues de Gironella. Tant el Rubí com la Penya Esplugues de Gironella militaran aquesta temporada a la Primera Divisió Nacional.

La Concòrdia jugarà a la Segona Divisió Nacional i tindrà com a rivals les Corts Ubae, el Teldeportivo, el Vallirana, el Club Natació Caldes, el Joventut Elx, el Ciutat de Torrent, el Castelló, el Santa Rosa, el Centelles, el San Isidro, l’AECS l’Hospitalet i el Castelldefels.

Les llagostenques començaran la lliga el 26 de setembre a la pista del Castelldefels.

Publicitat

Publicitat

Més notícies