Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense comença la pretemporada

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha començat aquesta setmana a preparar la propera temporada. El conjunt de la nostra localitat té previst disputar tres partits amistosos durant els propers dies.

L’equip llagostenc jugarà aquesta temporada a la Primera Nacional Catalana B i començarà la lliga el 26 de setembre a la pista de l’Olímpic Argentona. Els altres rivals de l’equip de la nostra localitat seran l’Inter Sentmenat, el Granollers Can Bassa, l’Hostalriquenc, el Baix Montseny, el Cadaqués, el Porqueres, l’Olimaja, el Lloret, el Teià Futbol Cinc, el Bigues i Riells B, el Tiana B i el Joves de Vidreres.

Per la seva part, el segon sènior de la Unión Llagostense jugarà al grup A de la Primera Territorial i els seus rivals seran l’Enlleurat de Mataró, el Granollers Can Bassa B, el Ca la Meritxell de Lliçà de Vall, el Santa Susanna, el Racing Mataró, el Sant Cebrià de Vallalta, el Manlleu, el Dosrius, el Lloret B, l’Olímpic Argentona B, l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, el Teià Futbol Cinc B i el Llinars.

Publicitat

Publicitat

Més notícies