Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El Consistori ha realitzat obres de manteniment al camp de futbol

IMG_9371L’Ajuntament de la Llagosta ha fet durant les darreres setmanes obres de manteniment del terreny de joc del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. El Consistori ha destinat més d’11.000 euros a aquesta operació i a la reparació de la gespa del camp de futbol 7 que hi ha a l’entrada d’aquest recinte esportiu.

En concret, una empresa contractada pel Consistori s’ha encarregat de fer el marcatge de les línies dels dos camps de futbol 7 que hi ha dins del camp de futbol 11 d’acord amb la normativa de la Federació Catalana de Futbol. Aquest requisit era obligatori per garantir que els equips de la base del Club Esportiu la Llagosta poguessin començar la propera lliga amb normalitat. A més, s’han fet tasques de manteniment de la gespa artificial.

L’alcalde, Óscar Sierra, ha recordat avui que “feia molt temps que no es realitzava un manteniment d’aquest tipus” al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies