Comença el Casal d’Estiu Multiesportiu de la Llagosta amb 76 participants

0
85
Un grup de nens participants al Casal.
Un grup de nens participants al Casal.

Un total de 76 nens i nenes d’entre cinc i catorze anys participen en el Casal d’Estiu Multiesportiu que organitza el Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. L’activitat ha començat aquest matí i es desenvoluparà fins al 10 de setembre i forma part de la programació de l’estiu 2015 que ha preparat el Consistori amb el suport de diverses entitats.

El Casal d’Estiu Multiesportiu es desenvolupa de 9 a 13.30 hores. A més, hi ha una hora d’acollida, de 8 a 9. La major part de les activitats es desenvoluparan al Poliesportiu Antonio García Robledo i al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. També es realitzaran excursions i sortides a la piscina.

Publicitat