Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Comença el Casal d’Estiu Multiesportiu de la Llagosta amb 76 participants

Un grup de nens participants al Casal.
Un grup de nens participants al Casal.

Un total de 76 nens i nenes d’entre cinc i catorze anys participen en el Casal d’Estiu Multiesportiu que organitza el Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. L’activitat ha començat aquest matí i es desenvoluparà fins al 10 de setembre i forma part de la programació de l’estiu 2015 que ha preparat el Consistori amb el suport de diverses entitats.

El Casal d’Estiu Multiesportiu es desenvolupa de 9 a 13.30 hores. A més, hi ha una hora d’acollida, de 8 a 9. La major part de les activitats es desenvoluparan al Poliesportiu Antonio García Robledo i al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. També es realitzaran excursions i sortides a la piscina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies