Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’equip de govern assiteix a la concentració solidària de la plantilla de Valeo

Foto: Ajuntament de Martorelles
Foto: Ajuntament de Martorelles

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Llagosta va assistir ahir a la concentració convocada per la plantilla de Valeo Martorelles per demanar la seva continuïtat. Els primer tinent d’alcalde, Mariano García, i el tercer, Jordi Jiménez, van sumar-se a l’acte institucional de suport als treballadors i treballadores de la planta.

A la concentració van assistir representants de diferents ajuntaments del Vallès, del Consell Comarcal i diputats al Parlament de Catalunya i al Congrés de Madrid, així com dirigents sindicals catalans. Entre els assistents estaven l’alcalde de Martorelles, Marc Candela; la vicepresidenta primera del Parlament, Anna Simó; el diputat al Congrés Joan Coscubiela; el parlamentari Roman Ruiz; el president del Consell Comarcal, David Ricard; i el secretari general de Comissions Obreres, Juan Carlos Gallego, entre d’altres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies