Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

La captació de sang d’estiu a la Llagosta es va saldar amb 72 donacions

72 persones van donar sang ahir a la Llagosta durant la visita de la unitat mòbil del Banc de Sang. Onze donants més no van poder fer-ho per diferent motius i vuit persones van donar sang per primera vegada.

Aquest resultat és una mica inferior que l’obtingut a la captació d’estiu de l’any passat, quan es van aconseguir 90 donacions. Tot i això, els responsables del Banc de Sang es mostren satisfets amb el nombre de donacions. Amb les captacions realitzades aquests dies, les reserves del Banc de Sang s’han situat a un nivell normal i, hores d’ara, ja podran servir productes sanguinis durant nou dies.

La propera captació sanguínia a la Llagosta tindrà lloc just abans de la Festa Major. Saltats i Volats tornaran a fer una crida especial a la població per participar en aquesta campanya especial. L’any passat es va fer la primera experiència d’aquest tipus amb la col·laboració de l’Engreskada i de les dues colles. Llavors, es van superar les 100 donacions i es van aconseguir 31 nous donants.

La captació es farà el 9 de setembre, de 10 a 14 h  i de 17 a 21 h. Per poder donar cabuda a la gran afluència de donants que es preveu, en aquesta ocasió s’ha buscat un lloc més ampli que la unitat mòbil, i la captació tindrà lloc al Casal d’Avis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies