Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament es mostra satisfet amb el desenvolupament de les activitats estiuenques

Foto: Facebook
Foto: Facebook

A falta de realitzar-se aquestes activitats, des de l’Ajuntament de la Llagosta es fa un balanç positiu del desenvolupament de l’Estiu 2015. Enguany han destacat les propostes de la Biblioteca Municipal, del Casal d’Avis i els ja tradicionals Concerts a la Fresca organitzats per la Llagosta + Activa. Per al regidor de Cultura, Mariano García, és molt lloable “la participació de les persones tot i la calor que ha fet aquest juliol”.

La Biblioteca de la Llagosta ha ofert diferents activitats infantils com els Contes d’estiu, sessions de cinema, tallers, xerrades i exposicions. Al Casal d’Avis han destacat els tallers de danses, el taller de records i vivències o el fi de curs, entre d’altres activitats. Durant el mes de juliol, la plaça d’en Cinto Pagès ha estat l’escenari dels cinc Concerts a la Fresca que ha organitzat la Llagosta + Activa. El cicle va començar el 2 de juliol amb els grups Red Velvet i Blue Birds i s’ha desenvolupat fins avui amb The Morgans FreeBand.

La música també ha estat protagonista en altres moments com el Festival de Rock organitzat per la Llagosta Brava al Parc Popular o el Festival Al Sur de dansa oriental i flamenc que van organitzar Aires de Andalucia i Veus de Dona. Aquesta darrera entitat també va oferir sessions de Pilate i un taller de costura.

Els esports també han estat molt presents durant tota la programació. A més del Pati Obert de l’Escola les Planes o l’Esport Nocturn dels divendres al Poliesportiu Antonio García Robledo, aquest estiu s’han organitzat les 24 Hores de Futbol Sala Memorial Alfredo Calleja del Club Deportivo la Concòrdia i les 24 hores del Futbol Sala Unión Llagostense. També s’ha portat a terme el tercer Retrobament d’exjugadors de futbol sala, que va organitzar la Unión Llagostense, el Torneig de Futbol Sala del Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure i les jornades d’esport al carrer de bàsquet i d’handbol.

Algunes entitats han celebrat en el marc de l’Estiu 2015 algunes de les seves festes més importants com la divuitena Festa en Honor a Santiago Apòstol de l’Agrupación Cultural Galega Alborada o el vintè aniversari de la Peña Madridista. Els Sangrinaris van oferir la Fira d’en Peret al Parc Popular i els Saltats van organitzar amb molt d’èxit el Festival Colours.

L’Ajuntament de la Llagosta va porat a terme la segona Fira d’adopcions de gossos i el recital de poesia musicada Paraula de dona, a més del Cinema a la Fresca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies