Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta dóna suport a la plantilla de Valeo-Martorelles davant l’anunci de tancament de la planta

Els primer i tercer tinents d’alcalde de l’Ajuntament de la Llagosta, Mariano García i Jordi Jiménez, assistiran avui a la la concentració i l’acte institucional solidari amb els treballadors i treballadores de Valeo-Martorelles. Mariano García i Jordi Jiménez traslladaran el suport de l’Ajuntament de la Llagosta a la plantilla davant la intenció de la direcció de Valeo de tancar la planta de Martorelles i traslladar la seva activitat a Saragossa. A l’acte està prevista també l’assistència de representants de diferents ajuntaments del Vallès, del Consell Comarcal i diputats al Parlament de Catalunya i al
Congrés de Madrid.

L’empresa ha anunciat que a Martorelles hi treballen 257 persones, de les que 43 romandran a Barcelona i a la resta se’ls ofereix la possibilitat de traslladar-se a Saragossa, on actualment hi treballen 450  persones. Entre les persones afectades pel tancament de la planta de Martorelles hi ha quatre famílies de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies