Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

La programació d’activitats Estiu 2015 està arribant al seu final

Aquest divendres finalitza bona part de les activitats del programa Estiu 2015. Al mes d’agost només es farà una sessió del Cinema a la fresca i continuaran les propostes del Casal Jove. A més, el 31 d’agost s’iniciarà el Casal Multiesportiu.

Demà serà el darrer dia que es podrà veure a la Biblioteca l’exposició fotogràfica Història de la Llagosta. La mostra, cedida per José Luis Mediavilla, està instal·lada a la Biblioteca de la nostra localitat, a la primera planta de Can Pelegrí.

Una altra activitat que finalitzarà demà serà el Pati Obert de l’Escola les Planes. La instal·lació ofereix la possibilitat de practicar esport d’una forma lliure. El pati està obert de 18 a 21 h.

Pel que fa al Casal Jove, aquest servei està obert al Nou Casal en horari de tarda, de 16 a 20 h. El Casal Jove es un espai pensat per a que siguin els propis usuaris els que proposin i gestionin les seves activitats. L’espai es un lloc obert, on els joves poden entrar i sortir quan vulguin. Al Casal Jove també s’organitzen tallers, xerrades, sessions de cinema i sortides, entre d’altres activitats, sempre comptant amb l’opinió dels joves participants. El servei està adreçat a adolescents i joves de 13 a 20 anys.

El dissabte 8 d’agost, a les 22 h, es farà la segona projecció del Cinema a la fresca. En aquesta ocasió està previst veure la pel·lícula Juno. L’activitat es desenvoluparà al Parc Popular.

La darrera proposta del programa d’activitats de l’Estiu 2015 és el Casal Multiesportiu que tindrà lloc del 31 d’agost al 10 de setembre. Els infants inscrits podran practicar diverses activitats esportives al Camp de Futbol Joan Gelabert i al Poliesportiu Antonio García Robledo. Les inscripcions es poden fer fins el 27 d’agost a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Publicitat

Publicitat

Més notícies