Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Aquest dijous nova captació de sang a la Llagosta

El Banc de Sang farà demà la segona captació de l’any a la Llagosta.. Una unitat mòbil estarà situada a la plaça d’Antoni Baqué al matí, de 10 a 13 h, i a la tarda, de 17.30 a 21.30 h.

Des del Banc de Sang, es recorda la importància d’aquestes captacions en èpoques de vacances, sobretot a l’estiu. Hores d’ara, les reserves del Banc de Sang són baixes i només poden garantir subministrament per a cinc dies. Els grups sanguinis que més es necessiten són l’A negatiu i el 0 negatiu.

A la primera captació de l’any realitzada al mes d’abril a la Llagosta, es van aconseguir 85 donacions, amb dotze nous donants. L’any passat, a la campanya d’estiu es va arribar a la nostra localitat a les 90 donacions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies