Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

El nou sènior del Vallag iniciarà la pretemporada a finals d’agost

El sènior de l’Handbol Club Vallag començarà la pretemporada la darrera setmana del mes d’agost. El club llagostenc presentarà al nou equip al Torneig de Festa Major, que se celebrarà l’11 de setembre.
El nou equip de l’entitat està a l’espera de saber en quin grup quedarà enquadrat de cara a la lliga 2015-2016. La recuperació del sènior era una fita que es va plantejar l’actual junta directiva del Vallag quan va iniciar el seu mandat, ara fa un any.
L’equip llagostenc estarà format pel grup de juvenils que pugen al primer equip i per antics jugadors del desaparegut sènior. El conjunt estarà dirigit per l’actual coordinador de la base del Vallag, Pedro Iglesias, que anteriorment havia estat un dels jugadors referents del sènior. L’objectiu per a la temporada 2015-2106 és pujar de categoria.
D’altra banda, el Vallag també tindrà un conjunt cadet i està treballant per tenir un juvenil o un infantil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies