Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament realitzarà avui un tractament fitosanitari als plataners del municipi

Zones on es farà el tractament fitosanitari
Zones on es farà el tractament fitosanitari

Aquesta nit es procedirà a fer un tractament fitosanitari als plataners de la Llagosta. Les feines començaran a les 22 h i estan previst que acbin al voltant de les 6 h.

Amb aquesta actuació s’aplicarà un tractament contra un insecte conegut com a tigre del plàtan i un fong, l’oïdi. Tots dos ataquen de diferent forma als plataners i, fins i tot, els poden causar la mort. Les zones a on s’actuarà seran l’avinguda de l’Onze de Setembre, les places d’Anne Frank, Concepció Arenal, de la Sardana i de l’Escorxador, els carrers Frederica Montseny, Riera Seca i Montseny i el Parc Popular.

Durant el temps de tractament, es recomana guardar els animals domèstics i recollir els aliments que puguin haver-hi als balcons. Com a mesure preventiva es poden tancar els balcons i les finestres. Una vegada realitzada l’actuació no cal prendre cap mesura més, ja que no presenta cap termini de seguretat i, per tant la reentrada a la zona tractada pot ser immediata.

Publicitat

Publicitat

Més notícies