Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol ja coneix els rivals del sènior masculí per a la propera temporada

Conjunt de la temporada anterior (2014-2015)
Conjunt de la temporada anterior (2014-2015)

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ja coneix els rivals que tindrà la propera temporada al grup B de la Segona Catalana. El sorteig es va realitzar ahir a la seu de la Federació Catalana d’Handbol.

Entre els equips als quals s’hauran d’enfrontar els llagostencs, hi ha el Manyanet B, les Franqueses, el Banyoles B, el Gavà B o el Fornells. Molts dels conjunts del grup tenen equips en categories superiors i això fa que es prevegi una lliga molt competitiva. El primer partit de la temporada 2015-2016 es jugarà el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre. Els jugadors entrenats per Xavi Canalejas començaran jugant coma locals i rebran la visita de l’Handbol les Franqueses.

El conjunt llagostenc presentarà alguns canvis respecte a la temporada passada, ja que alguns jugador s’han donat de baixa i se n’han incorporat altres que serviran per reforçar l’equip. L’objectiu que es planteja el club el pujar de categoria. Els entrenaments començaran el 24 d’agost.

D’altra banda, el club també està treballant en concretar amb quines jugadores podrà comptar per a l’equip sènior femení. En aquest cas, fins al mes de setembre no es coneixerà el seu calendari de competició.

Publicitat

Publicitat

Més notícies