Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La Biblioteca i el CIRD organitzen el recital de poesia musicada Paraula de Dona

paraula de donaEl Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) i la Biblioteca de la Llagosta organitzen demà dijous l’acte Paraula de Dona, un recital de poesia musicada a l’entorn dels drets i les llibertats de les dones.

L’audició, que tindrà lloc a la plaça dels Drets Humans a les 19.30 h, anirà a càrrec de les rapsodes del grup de poesia de la Biblioteca. Una part dels poemes que recitaran han estat escrits per les mateixes alumnes durant el taller de poesia; la resta són versos d’autores reconegudes com Rosalía de Castro, Virgina Sati o Ida Vitale. Totes les composicions comptaran amb l’acompanyament musical de Nerea Cortés i Andrea Mirats.

L’activitat s’emmarca en el programa d’activitats d’estiu de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies