Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

Judith Fernández fitxa pel Tremblay de la Segona Divisió de França

La futbolista de la Llagosta Judith Fernández jugarà la propera temporada al Tremblay de París. L’esportista de la nostra localitat ha fitxat per un any per aquest equip de la Segona Divisió de França.

Fernández, que té 19 anys i juga de mitjapunta, tenia ofertes d’altres club francesos, d’Itàlia i, fins i tot, dels Estats Units, però s’ha decidit pel Tremblay, que ha fet un equip amb l’objectiu de pujar a Primera Divisió. A més, la llagostenca recorda que la lliga francesa és una de les més potents.

Judith Fernández va jugar la temporada passada al Bristol Academy d’Anglaterra i al Sant Gabriel de la Primera Divisió espanyola. Fernández començarà la pretemporada amb el seu nou equip el 7 d’agost.

Publicitat

Publicitat

Més notícies