Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El llagostenc Raúl Gracia és distingit com a entrenador del millor atleta promesa català de 2014

FCA 2
Raúl Gracia (esquerre) recull el premi de la FCA

L’atleta de la Llagosta Raúl Gracia ha estat distingit per la Federació Catalana d’Atletisme com a entrenador del millor atleta promesa de 2014, el molletà Adrià Burriel. L’entrega del guardó va tenir lloc aquest dimarts a Esplugues de Llobregat en el marc de la Diada de l’Atletisme Català. A banda del seu reconeixement, Gracia va recollir també el guardó de Burriel, ja que el jove atleta no va poder assistir a l’acte.

Adrià Burriel, de 23 anys, està vinculat al FC Barcelona i el 2014 va guanyar l’estatal absolut dels 100 metres llisos i va participar amb Espanya al Mundial i a l’Europeu. Aquesta temporada, però, està sent més complicada a causa de les lesions que l’han impedit competir al més alt nivell en la seva primera temporada com absolut.

La distinció de la Federació Catalana d’Atletisme té com a objectiu reconèixer la tasca de l’entrenador vers el seu pupil, en aquest cas la de Raúl Gracia amb Adrià Burriel. No és la primera vegada que el llagostenc rep aquest reconeixement. L’any passat i l’anterior ja va ser distingit com a entrenador de l’atleta paretana Ingrid Andrés, que va guanyar els premis de millor atleta cadet i juvenil.

A banda de la seva tasca com a entrenador, Raúl Gracia continua preparant-se per al Mundial d’atletisme veterà que tindrà lloc a França a partir del 5 d’agost. Gracia prendrà part en la prova de salt de llargada. A més d’ell, també hi participarà l’atleta llagotenca Sonia Bocanegra, que després d’unes molèsties al tendó d’Aquil·les es troba totalment recuperada. Bocanegra aspira als millors llocs en les proves de 100 i 200 metres llisos, i al relleu de 4 x 100 metres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies