Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El llagostenc Ante, subcampió de la Red Bull Batalla de Galls

Foto: Facebook d'Ante Ciento Veinte
Foto: Facebook d’Ante Ciento Veinte

El raper llagostenc Ante s’ha proclamat subcampió d’Espanya de la Red Bull Batalla de Galls, el campionat nacional més important de rimes improvisades de hip hop. Ante va poder participar a la final, celebrada diumenge a Alacant, després de quedar tercer a l’eliminatòria de Barcelona.

La competició consisteix en improvisar rimes a ritme de hip hop en un breu temps basant-se en les característiques del raper rival. La Batalla de Galls de Red Bull consta de cinc eliminatòries celebrades a Barcelona, Canàries, Còrdova, Madrid i Mallorca. De cada una d’elles van sortir els rapers que van competir a la Final d’Alacant.

Ante va classificar-se tercer a l’eliminatòria de Barcelona i, a Alacant, va anar superant els seus rivals fins arribar a la final, on es va enfrontar al guanyador de l’edició del 2014, Arkano. La competició va ser força igualada, però Ante no va poder amb el seu rival, originari de la ciutat que acollia la final, Alacant.
El raper de la nostra localitat, de 21 anys, ja en fa set que es dedica a la batalla de galls i uns deu que està vinculat al món del hip hop.

Per al raper llagostenc és tota una fita haver pogut disputar la Final de la Red Bull Batalla de Galls. Ante considera que ha fet “un paper bastant notable” i se sent “molt realitzat”  El subcampió de la Red Bull Batalla de Galls creu que molta gent té una imatge distorsionada del món del hip hop i ha destacat tant el nivell de formació de molts dels participants a la competició, com el caràcter de reivindicació social del moviment.

Aquí podeu veure el vídeo oficial de la final

Publicitat

Publicitat

Més notícies