Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Els tres gegants de la Llagosta van estar presents en la Trobada Gegantera de Martorelles

Imatge de la sortida a Martorelles cedida per la Colla Gegantera de la Llagosta.
Imatge de la sortida a Martorelles cedida per la Colla Gegantera de la Llagosta.

Una trentena de persones van acompanyar els gegants de la Llagosta a la Trobada Gegantera de Martorelles, que es va celebrar dissabte. Els tres gegants de la nostra localitat i el capgròs Llago van participar en aquesta sortida.

Era la primera vegada que la Colla Gegantera de la Llagosta anava a Martorelles. Aquesta ha estat la darrera activitat de l’entitat abans de les vacances. El 5 de setembre, els gegants aniran a Santa Coloma de Gramenet i, després, participaran en la Festa Major de la Llagosta.

El cap de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín, s’ha mostrat molt content amb el nombre de persones que els van acompanyar dissabte a Martorelles.

Publicitat

Publicitat

Més notícies