Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

Catalunya, amb Estefa Jémez, tanca la seva estada al Japó amb un altre empat

Estefa Jémez, a la dreta de la barrera, en una imatge cedida per la FCF.
Estefa Jémez, a la dreta de la barrera, en una imatge cedida per la FCF.

La selecció catalana absoluta de futbol sala femení va empatar ahir a un gol contra la selecció autonòmica d’Hyogo en el segon i darrer partit del torneig internacional celebrat al Japó. Estefa Jémez, jugadora del Club Deportivo la Concòrdia, també va disposar de minuts en aquest amistós.

Les catalanes es van avançar en el marcador a la primera part, però les japoneses van empatar a la represa. Catalunya ha tancat la seva participació en aquest torneig amb dos empats, el d’ahir i el de diumenge contra el Japó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies