Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’equip BVG Advocats, campió del Torneig de 24 hores memorial Alfredo Calleja

Els campions del torneig. (Imatge cedida pel CD la Concòrdia)
Els campions del torneig. (Imatge cedida pel CD la Concòrdia)

El conjunt BVG Advocats ha estat el guanyador de la quarta edició del Torneig de 24 hores de futbol sala memorial Alfredo Calleja, que va organitzar el Club Deportivo la Concòrdia el cap de setmana. El BVG Advocats es va imposar per 6 a 4 a l’Atlético Rompebragas a la final, disputada la mitjanit de dissabte en un Pavelló Antonio García Robledo ple de gom a gom.

El partit que va decidir el títol va ser força igualat, però, al final, el BVG es va proclamar campió davant de l’equip que va aixecar el títol en el torneig de l’any passat. Un total de 16 conjunts han participat en aquest campionat.

La competició porta el nom d’Alfredo Calleja, que va ser un estret col·laborador del Club Deportivo la Concòrdia fins a la seva mort i que era el pare d’una de les jugadores de l’entitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies