Setze equips aspiren a guanyar les 24 Hores Futbol Sala del CD la Concòrdia

0
90

Setze equips participaran en la quarta edició de les 24 Hores de Futbol Sala masculí Memorial Alfredo Calleja del Club Deportivo la Concòrdia. El campionat s’encetarà aquest divendres a partir de les 21 h al poliesportiu Antonio García Robledo.

El campionat es jugarà en una primera fase amb quatre grups. Els dos millors classificats passaran als quarts de final en eliminatòries a partit únic fins a la final. D’entre els equips que participen hi ha el vigent campió, el Atlético Rompebragas, que suma al seu palmarès dues victòries, o el BVG Advocats, que fa dues setmanes va guanyar les 24 Hores de Futbol Sala del FSU Llagostense.

El conjunt guanyador s’emportarà 150 euros, un pernil i una ampolla de cava; el finalista una espatlla de pernil, i el tercer i quart classificat una llonganissa gegant.

Publicitat