Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Setze equips aspiren a guanyar les 24 Hores Futbol Sala del CD la Concòrdia

Setze equips participaran en la quarta edició de les 24 Hores de Futbol Sala masculí Memorial Alfredo Calleja del Club Deportivo la Concòrdia. El campionat s’encetarà aquest divendres a partir de les 21 h al poliesportiu Antonio García Robledo.

El campionat es jugarà en una primera fase amb quatre grups. Els dos millors classificats passaran als quarts de final en eliminatòries a partit únic fins a la final. D’entre els equips que participen hi ha el vigent campió, el Atlético Rompebragas, que suma al seu palmarès dues victòries, o el BVG Advocats, que fa dues setmanes va guanyar les 24 Hores de Futbol Sala del FSU Llagostense.

El conjunt guanyador s’emportarà 150 euros, un pernil i una ampolla de cava; el finalista una espatlla de pernil, i el tercer i quart classificat una llonganissa gegant.

Publicitat

Publicitat

Més notícies