Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La selecció catalana absoluta de futbol sala convoca Estefa Jémez per jugar dos partits al Japó

Estefa Jémez amb Catalunya a Hongria. Fotografia FCF.
Estefa Jémez amb Catalunya a Hongria. Fotografia FCF.

La jugadora llagostenca, Estefa Jémez, del Club Deportivo la Concòrdia, ha estat convocada amb la selecció catalana absoluta de futbol sala per disputar el Torneig Internacional Futsal Kobe al Japó. Aquesta convocatòria suposa la segona amb la catalana absoluta per la llagostenca ja que anteriorment havia disputat aquest any un stage a Hongria.

Aquest dissabte 18 de juliol la selecció absoluta femenina de futbol sala aterrarà a Osaka, al Japó, per iniciar la seva participació en el Torneig Internacional. El primer partit es jugarà el diumenge, 19 de juliol, contra el Japó, i el segon partit serà el proper dilluns, 20 de juliol, contra Hyogo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies