Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El Consell Comarcal del Vallès Oriental celebra aquest divendres el ple de constitució del nou mandat

El ple de constitució del vuitè mandat del Consell Comarcal del Vallès Oriental tindrà lloc demà a partir de les onze del matí. La sessió se celebrarà a la sala de plens del Consell Comarcal.

L’1 de juliol, la Junta Electoral Provincial va proclamar els membres electes i suplents dels consells comarcals de la província de Barcelona. El nou Consell Comarcal estarà format per nou membres de la Candidatura de Progrés, en la qual Conchi Jiménez, regidora del PSC a l’Ajuntament de la Llagosta, figura com a suplent; vuit d’Esquerra Republicana-Acord Municipal; vuit de la Federació Convergència i Unió; quatre de la coalició Entesa, entre els quals hi ha Jordi Alonso, regidor d’ICV-EUiA a la Llagosta, i Marta Melgar, també edil d’ICV-EUiA, com a suplent; dos d’Unitat Popular-Poble Actiu; un del Partit Popular i un altre de Ciutadans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies