Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La Llagosta va nedar diumenge 12.750 metres pels malalts d’esclerosi múltiple

El Complex Esportiu Municipal El Turó de la Llagosta va recollir diumenge un centenar d’euros per a la Fundació Esclerosi Múltiple en el marc de la celebració del Mulla’t 2015. Deu persones van nedar un total de 12.750 metres com a mostra de solidaritat amb els afectats per aquesta malaltia.

A més, 42 usuaris es van llençar a la piscina de forma simultània a les 12 del migdia, igual que es va fer a la resta d’equipaments que diumenge es van sumar al Mulla’t. Posteriorment, es va desenvolupar una sessió d’aiguagim amb la participació de 17 persones.

Amb la venda de material de la Fundació Esclerosi Múltiple es van obtenir 97 euros, mentre que hi va haver 6,68 euros en donatius.

Publicitat

Publicitat

Més notícies