Diumenge, 10 desembre 2023
13 C
La Llagosta

El Club Patí la Llagosta, satisfet de l’evolució dels alumnes aquest curs

El Club Patí la Llagosta fa un balanç molt positiu de la trajectòria dels patinadors aquest curs. Tot i que la temporada de competicions de patinatge artístic no s’atura, els nens i nenes de l’entitat no tornaran a calçar-se els patins en una prova fins a principis de setembre. El club, doncs, es pren uns dies de vacances i ho fa havent aconseguit molts bons resultats aquest any i l’evolució positiva de tots els patinadors, que tenen entre 4 i 12 anys.

L’últim èxit ha estat el de Mario Martínez al 6è Trofeu Internacional d’Andorra la Vella de Patinatge Artístic el passat 27 de juny. En aquesta competició, Martínez va participar en la categoria d’iniciació juntament amb 31 patinadors i va aconseguir la vuitena posició. El resultat és molt bo perquè el llagostenc només fa uns mesos que entrena, ja que va començar al club al novembre passat.

D’altra banda, per cloure aquests primers mesos de rodatge, onze membres del Club Patí la Llagosta van prendre part dissabte passat al 4t Festival Anual de Patinatge Artístic de Polinyà, organitzat pel club amfitrió, el Club Patí Polinyà, amb motiu de la festa major d’aquest municipi vallesà. Aquesta va ser una bona ocasió per poder treballar les coreografies en grup, ja que a les competicions no estan permeses.

Publicitat

Publicitat

Més notícies