Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Acord entre la direcció de Lékué i els treballadors per l’ERO

La direcció de Lékué i la representació de treballadors han tancat un principi d’acord sobre l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO). Segons informa CCOO d’Indústria de Catalunya s’ha reduït el nombre d’afectats que finalment seran 21 i no pas els 25 que es preveia en un inici. El sindicat indica en un comunicat que “s’han aconseguit les millors condicions possibles” i fa una valoració positiva de l’acord assolit, tot i que lamenta que no s’hagi pogut evitar l’expedient.

Entre les condicions econòmiques dels acomiadats s’ha arribat a un acord per indemnitzar per 45 dies per any treballat, amb un màxim de 42 mensualitats, que supera el règim que estableix la reforma laboral. En el marc de l’acord, s’ha establert el criteri de voluntarietat per acollir-se a l’ERO i, d’aquesta manera, els treballadors interessats podran fer-ho fins aquest dijous.

El principi d’acord arriba dues setmanes després de la reunió de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, el comitè d’empresa i part de la plantilla. La reunió va tenir lloc el passat 3 de juliol, entremig de les negociacions entre empresa i treballadors, i des de CCOO van demanar a l’Ajuntament aprovar una moció en defensa del teixit industrial a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies