Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El grup de Segona Divisió de la Concòrdia inclou equips catalans, valencians i canaris

El sènior femení del Club Deportivo la Concòrdia ha estat enquadrat al grup 2 de la Segona Nacional de la temporada 2015-2016. El grup de l’equip llagostenc està format per tretze equips entre els set conjunts catalans, els quatre de la Comunitat Valenciana i els dos de les Illes Canàries.

La Real Federación Española de Futbol ha fet públic els quatre grups de la segona màxima categoria estatal del futbol sala femení, tot i que encara han de connfirmar el calendari. El grup segon compta amb els equips catalans del Castelldefels, les Corts, Vallirana, Centelles, Caldes i AECS l’Hospitalet; els valencians de Santa Rosa, Castellón, Futsal Torrent i Joventut d’Elx; i els canaris de Club Teledeportivo de Las Palmas i el San Isidro de Tenerife.

Publicitat

Publicitat

Més notícies