Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

El festival La guitarra y el Pueblo de la Unió Musical La Flamenca arriba a les deu edicions

Dissabte vineLA FLAMENCA 2nt, la Unió Musical La Flamenca celebra el festival de guitarra espanyola La Guitarra y el Pueblo, que enguany arriba a les deu edicions. El recital d’aquest curs, que tindrà lloc a les 20 h al Centre Cultural, estarà dedicat als tres tipus de guitarra: la clàssica, la flamenca i l’elèctrica.

La primera part del concert se centrarà en les peces de guitarra clàssica i moderna, tot repassant els compositors més destacats de cada modalitat. La segona, en canvi, es consagrarà a la guitarra flamenca. En aquest apartat, els alumnes de guitarra tocaran tant peces solistes com acompanyaments per a ball i cante, per la qual cosa comptarà també amb bailaors i cantaors flamencs convidats.

El festival La Guitarra y el Pueblo està protagonitzat pels alumnes del mestre Paco Garfia, de l’escola Mundo Flamenco, que durant tot el curs aprenen i assagen les peces que a final de curs interpretaran dalt de l’escenari del Centre Cultural. En aquesta edició, a més, la Unió Musical vol celebrar el desè aniversari del certamen amb la incorporació d’algunes novetats i diverses sorpreses. L’entrada és gratuïta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies